Final 8 – OsaTermosistem Kupa e Kosovës në Basketboll

Sot po fillon Final 8 Osa Termosistem Kupa e Kosoves ne Basketboll.

Edhe kesaj here ne bashkepunim me Basketball Federation of Kosovo dhe Klubi Basketbollit Rahoveci do te behet fushate senzibilizuese per Fibrozen Cistike.

Zyrtaret nga Federata e Basketbollit dhe Klubit te Basketbollit Rahoveci kane nje mesazh per te prekurit me fibroze cistike ne Kosove.

Falemnderit te gjitheve per bashkepunim. Falemnderit Production NEPTUN per realizimin e videos.

Jeni te ftuar ne qytetin e rrushit per spektakel,

Na prifte e mbara.

#cysticfibrosisawareness #kbrahoveci #basketball #final8 #cysticfibrosis